woensdag 23 november 2022

Myrrhe en Deep Field Relaxation

Een ander instrument dat ik in de coaching gebruik is Deep Field Relaxation. In augustus kwam ik in contact met Myrrhe van Spronsen. Myrrhe is basisarts en in opleiding geweest tot psychiater. Zij heeft die opleiding af moeten breken, omdat ze in een psychose terecht kwam.

Nu werkt ze - o.a. met Jim van Os - als ervaringsdeskundige en kunstenaar. Voor haar staat het als een paal boven water dat haar psychosegevoeligheid samenhangt met een bijzondere kwaliteit; een soort extra zintuig, een manier om informatie te ontvangen, bijvoorbeeld uit andere dimensies. Zoals bijvoorbeeld de film Crazywise dit neerzet.

Begin augustus schreef ze op haar Instagram dat ze veel last had van onrust. Ik bood haar een sessie Deep Field Relaxation aan, op afstand. Want ik was in Arnhem en zij in Rotterdam. We hebben dit gedaan, en de volgende ochtend kreeg ik - pingpingpingping - een serie superblije berichtjes van haar.

Dit sprak ze in:

"Hoi Tess, ik ga toch even inspreken. Heel erg bedankt voor jouw bericht.

Het was ook wel heel mooi en bijzonder. Er is heel heel heel heel erg veel gebeurd. Ik heb net een voice memo voor mezelf gemaakt omdat het gewoon zoveel was,
en ik kan dat beter inspreken dan opschrijven, want het is iets bijzonders wat er is gebeurd, en ik herken het ook van eerdere psychotische fases.

Er gebeurde een soort inwijding, ascensie waar ik me aan moest overgeven. Dat heb ik eerder gehad in psychoses, maar dan werd ik op het laatste moment heel angstig waardoor ik dan net niet verder kwam.

Nu ging ik ook een paar keer weer terug, maar nu dacht ik van nee: overgave, overgave, en toen kwam ik er wel.

Ik kwam op een plek ergens boven de aarde, waar ook een groep mensen waren die waren heel blij voor mij dat ik het had gehaald. Toen mocht ik bij die groep horen. Er zaten ook weer haken en ogen aan, want die hadden een schaduw jasje op aarde achtergelaten, en toen dacht ik ja maar toch ook eigenlijk erg dat dat dan nog op aarde ligt?

En toen kwam er iets door waardoor ik ook heel graag weer terug wilde naar de aarde, want daar was iets gebeurd.

Toen was er een soort van trap van wolken, waardoor ik weer terug naar de aarde kon gaan. Ik was blij om weer op Aarde te zijn en hier aanwezig te zijn echt vanuit eigen keuze. Deze ervaring heeft iets van een Bijna Dood Ervaring.

Vandaag toen ik wakker werd was ik ook echt blij om op Aarde te zijn en ik zag het als een bijzondere mogelijkheid hier nog te kunnen zijn."

Myrrhe deelt regelmatig op haar LinkedIn waaraan ze werkt, en ze geeft healings en readings (bericht gaat verder onder het plaatje).

De Leeuwenpoort, Myrrhe van Spronsen. augustus 2022

Over de dimensie die ze heeft bezocht, schrijft Myrrhe het volgende:

"Boven de Aarde

Boven de Aarde zijn plekken waar je naar toe kan gaan. Er zijn bepaalde momenten in je leven dat de poorten openstaan en je daar dus kan vertoeven.

Hoe ik het ervaar is dat je bewust je Aardse lichaam loslaat en langzaam gaat opstijgen. Dit doe je dan vanuit volmaakte vrede, overgave en richtend op de Zon of het licht. Je gaat dan langzaam opstijgen buiten je Aardse lichaam.

Het is in het begin een gek en onwennig gevoel. Dus voor mij is het ook nieuw om me daar nu volledig aan over te geven. Volledig vertrouwen op wat er gaat gebeuren zonder dat je weet waar je naar toe gaat.

Ik heb dit meerdere malen meegemaakt, juist tijdens psychotische toestand. Het heeft in het begin iets engs want het lijkt een beetje op sterven en misschien is dat het deels ook wel.

Eerder bereikte ik de sfeer van de Kleine Prins (van dat prachtige boekje, een van mijn lievelingsboeken) die dus volgens mij echt bestaat, ergens leeft boven de Aarde. Gisteren lukte het mij ook tot een groep mensen te komen die boven de Aarde leeft. Ik was trots dat het mij gelukt was en zij applaudisseren voor mij dat ik deze bewustzijn toestand had bereikt.

Zelfs deze groep mensen had menselijke flaws. Het waren hoogbegaafde mensen die daar dus met een groep woonden en een klein beetje hooghartig waren. Ook zag ik dat deze mensen hun Aardse duistere jasje op Aarde hadden achter gelaten waardoor zij daar boven konden zijn. Dat vond ik niet helemaal eerlijk. Ik kreeg de keus om daar te blijven of terug te gaan.

Later zag ik op Aarde iets gebeuren waardoor ik wist dat ik terug wilde om nog een deel van mijn opdracht te doen.

Via een ladder gemaakt van wolken klom ik weer naar beneden met een vriendin op mijn schouder. Ik was blij om weer op Aarde te zijn en hier aanwezig te zijn echt vanuit eigen keuze. Deze ervaring heeft iets van een Bijna Dood Ervaring. Vandaag toen ik wakker werd was ik ook echt blij om op Aarde te zijn en zag het als een bijzondere mogelijkheid hier nog te kunnen zijn.

Ik wil dit graag delen om een breder perspectief te geven over bewustzijn. Niet alles wat we mee maken past in een hokje. Dus ook in de psychiatrie mag kennis komen van dit soort bewustzijnervaringen. Het is niet allemaal pathologisch wat er gebeurd. Zeker niet. Het is alleen zo dat de huidige medische wetenschap er geen kennis van heeft, waardoor het naar mijn idee en gevoel verkeerd gelabeld wordt.

Ik hoop dus door het delen van dit soort ervaringen ook een bron van kennis te worden en zijn voor de huidige psychiatrie die aan verschuiven en veranderen is. We moeten naar een gezondheidszorg die verder kijkt dan het materialisme. Er is nog veel meer waar wij healing uit kunnen ontvangen. Ik zie voor me dat GGZ instellingen plekken zijn, waar ook poorten zijn naar die healings, plekken in de kosmos en er contact kan zijn met de Vlammen van opgestegen Meesters. Zij kunnen ons helpen met Heling die via de mensen ook plaats kan vinden."Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je helemaal naar beneden bent gescrolled! Deel je reacties hier, top. Lukt het niet? Mail me dan op tess apestaartje doucet punt com =)

Thank you for scrolling all the way down - drop a note to and fellow readers here! If you have troubles, contact me over email tess at doucet dot com.

Or Twitter @spellfinder of course. Love to hear from you <3